KÉZMŰ Közhasznú Nonprofit Kft.

WINNERSPORT

Széles termékpalettánkat profi és hobbisportolók, iskolák számára is ajánljuk.

A labdák mellett egyéb kiegészítő sporteszközöket, illetve általunk gyártott termékeket, mint például védő-, kapu-, és labdatartó hálót is értékesítünk. További információ: www.winnersport.com

1953 óta készítünk tradicionális kézivarrással gyártott labdákat. 1990-ben bevezettük a Winner márkanevet, ezt követően bővítettük kínálatunkat.

NEMZETKÖZI JELENLÉTÜNK:

Ukrajna • Szlovákia • Szlovénia • Görögország • Moldávia • Fehéroroszország • Románia •


BILL’S

A hazai és külföldi bérmunkákat követően, BILL’S kollekció saját dizájn kollekcióval lépünk be a hazai és a nemzetközi piacra. A BILL’S bőrtáska termékcsalád tervezését fiatal tervező szakemberekre bíztuk, akik széleskörű aktuális piaci ismeretekkel rendelkeznek.

A BILLS CITY LINE kollekció olyan egyedi stílusú dizájn táskákból áll, amelyek kielégítik a kifinomult ízlésű üzletasszonyok és üzletemberek egyedi igényét. Az olasz kellékekkel, kiváló minőségű alapanyagokból készülő táskák funkcionalitásukban is kiemelkedő minőséget képviselnek a hazai és nemzetközi piacon. Folyamatosan tervezzük további termékcsaládok fejlesztését.


CLARISSA

Seprű

Több évtizedes gyártási tapasztalattal, jó minőségű, tartós, igényes kivitelű háztartási és ipari célra használatos cirokseprűket gyártunk, gondosan válogatott alapanyagból. Emellett PVC-ből is készítünk seprűket. A teljes gyártási folyamatot felöleljük az alapanyag válogatásától a nyél festésén át a késztermék kialakításáig. Termékeink nagy és multinacionális cégek (pl.: OBI és jelentős nyugat-európai forgalmazók) kínálatában is megtalálhatók.

Kefe

Termékportfóliónk kielégíti mind a háztartási, mind a professzionális termékek iránt támasztott p piaci elvárásokat minőség és termékválaszték tekintetében is. Főbb termékeink: orvosi körömkefék, csavartkefék, cipőápoló kefék, barkácskefék, autóápoló kefék, ruhakefék, háztartási kefék, tisztító- és súrolókefék, partvisok, udvar-, út-, járdatisztítókefék.


AURA

Háztartási papír

Cégünk meghatározó szereplője a közületi papírgyártásnak. Főbb termékeink: egyrétegű és többrétegű szalvéták, toalettpapírok, kéztörlők, papírzsebkendők, valamint egyéb higiénés termékek (pl. orvosi lepedő). Késztermékeinket a kívánt darabszámban csomagoljuk, igény esetén egyéni csomagolással látjuk el. A szalvéta egyedi mintával is megrendelhető.

Műanyag

Műanyagüzemünk polietilén (PE) primer és újrahasznosított alapanyagból készít zacskókat, tasakokat, szemeteszsákokat, fóliákat és élelmiszeripari csomagolóanyagokat a 8 cm szélességű tömlőtől a 6 m kerületű méretig, a termékek vastagsága 10 mikrontól 200 mikronig terjedhet. A grafikai igények megvalósítására egy 4 színnyomó Flexo nyomdagép áll rendelkezésre.