KÉZMŰ Közhasznú Nonprofit Kft.

FŐLD NAPJA – növényesítés, kerítés festés a Laky Adolf utcai központban, ahova visszaköltözött a cég adminisztratív vezetése

Noha hazánkban már 1990-óta megemlékezünk a Föld napjáról, az ENSZ – bolíviai kezdeményezésre – csak majd’ másfélévtizede ismeri el április 22-ét a Föld Nemzetközi Napjának, amelynek nemzetközi jelmondata: Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?

Cégcsoportunk mintegy félszáz dolgozója ma a Föld napja előtti munkanapon a Laky Adolf utcai központi épületünk külső képét csinosította, méghozzá a tavaly elindított és népszerűvé vált Besegítünk-program keretein belül. Az épület főbejáratának két oldalán és az épület előtti utcarészen új növényeket ültettek az önkénteseink, a kerítést és a korlátokat pedig lefestették, 24 liter festéket, 40 literes virágföldzsákból 55 zsákot, 60 darab virágtővet és 330 darab sövényes növényszálat használva fel. Nem sokkal dél előtt cégcsoportunk ügyvezetője – aki maga is kivette a részét mind az ültetésből, mind pedig a festésből – köszönetet mondott a szépítés részt vevőinek és szervezőinek, valamint minden kollégának a kitartásáért és türeleméért, amiért a fűtési szezont az adminisztráció idén a Csömöri úton töltötte.